Телерадіокомпанія Телерадіокомпанія "Сокаль"
Інформаційно-музична FM-станція

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Ведуча прямого ефіру Ірина Славчаник

Нова тема   Відповісти    Телерадіокомпанія "Сокаль" -> Ведучі радіо Сокаль
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
admin
Адміністратор

ПовідомленняНаписане: четвер травня 06, 2010 10:12 am    Тема повідомлення: Ведуча прямого ефіру Ірина Славчаник Відповісти цитуючи

Ви можете писати сюди все, що ви бажаєте чи думаєте про ведучу Ірину Славчаник

Змінено: admin (четвер травня 06, 2010 10:25 am)
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника
admin
Адміністратор

ПовідомленняНаписане: четвер травня 06, 2010 10:17 am    Тема повідомлення: Топи перенесені з Гостьової книги Відповісти цитуючи

ОЛЯ і ЛЮБА
05.05.2010

ІРИНКО СЛАВЧАНИК!так скучно без тебе!скоріше повертайся з відпустки!!!!!Божого ТОБІ БЛАГОСЛОВІННЯ!

Оля
05.05.2010

Іринко Славчаник!Як без тебе сумно....так хочеться почути щось гарне старовинне ...таке ,як "яворина"у виконанняі тараса курчика!щи ще щось прекрасного .щоб відпочити морально.Іринка веде програму вітань добре!....але...ти...так старанно все шукаєш-прекрасні композиції!!!...дуже скучаємо за тобою. З БОГОМ!!!!! з повагою Оля,Люба,Оксана

Іринка Мазурик
<imazyruk>
05.05.2010

Іринко Славчаник , вот це я тепер пишу , я тобі пообіцяла я й дотримую свою обіцянку . Вдалої тобі відпустки наберись позитивно-заряджених емоцій фізичної і духовної сили , з великою радістю і веселим піднесенням чекаємо тебе 22 травня в ефірі !

ольга
05.05.2010

дорога ІРИНКО СЛАВЧАНИК!ТАК БЕЗ ТЕБЕ БУДЕ СКУЧНО!ти так славно проводиш концерти вітань!так старанно відшукуєш улюблені композиції-не вимірюючись фінансами!дяка ГОСПОДНЯ_ -ВИНАГОРОДА ВІД ТВОРЦЯ ВСЕСВІТУ НЕХАЙ БУДЕ ДЛЯ ТЕБЕ!БУДЬ ЩАСЛИВОЮ!!!БОЖОГО ТОБІ БЛАГОСЛОВІННЯ!.....І ,,,СКОРІШЕ ПОВЕРТАЙСЯ ДО НАС!!!!!!!!!!

Слухачка цього радіо !( НЕЙТРАЛЬНА ПОЗИЦІЯ)
05.05.2010

Іринка Слачаник - найкраща ведуча цього радіо ! Вміє і знає свою роботу , що не скажеш про її теску Іру , тобі вчитись і вчитись , щоб стати ведучою такого рівня , це як пішки до Марсу . Зроби висновки з сказаного Мною.І дивись за недоліками своєї праці , оцінію і роби висновки своїх помилок , а не помилок або не доліків співробтників , май повагу до страших і люби і цінуй ближнього як самого себе ! А тобі Іринко Славчаник - успіхів у житті , карєрного зростання , і Божого Благословення і Вдалої відпустки Всього найкращого З БОГОМ !!!!
admin
Адміністратор

ПовідомленняНаписане: четвер травня 06, 2010 10:24 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

оля
28.04.2010

Іринко Славчаник!ти такі гарні пісні нам включаєш!наших золотих голосів України!нехай мила українська мова звучить ще більше!втіхи ,тобі від БОГА!щиро дякую я і всі мої друзі

люба
28.04.2010

щиро дякуємо за хороші пісні в концерті вітань.більше би пісень для старшого покоління!

люба і ольга
27.04.2010

Іринко Славчаник!ми дуже тобі вдячні за включення в ефір вітальних передач пісень українських "соловейків".а особливо- незабутнього назарія яремчука,в.зінкевича!дуже дякуємо тобі Іринко

Іринка
26.04.2010

Іринко Славчаник! Сама найкраще ведуча цього Радіо ! Здоровя тобі і благополуччя)

оксана
24.04.2010

іринко!щиро дякуємо за концерт вітань.Божого тобі благословіння.опіки Божої матінки----ірині славчаник

ОЛЬГА
20.04.2010

ІРИНІ СЛАВЧАНИК---ІРИНОЧКО!ТИ ДЕЖЕ ГАРНО ВЕДЕШ СВОЮ ЗМІНУ!ОСОБЛИВО КОНЦЕРТ ВІТАНЬ!ТАК СТАРАННО ВИКОНУЄШ ВСІ ПРОСЬБИ.ЗАМОВЛЕННЯ.РАДОСТІ ТОБІ ВЕЛИКОЇ І ВЕЛИКОГО БЕЗМЕЖНОГО ЩАСТЯ!!!!!ВЕЛИКОЇ ТОБІ ЛЮБОВІ!ДУЖЕ БУТИ ЛЮБИМОЮ.!!!!БАЖАЮ ТОБІ ПЛАКАТИ ТІЛЬКИ ВІД ЩАСТЯ.РАДОСТІ.ВІД ТОГО ЩО БОГ ТАКИЙ ДОБРИЙ.І ТАК ВІН НАМ ДОПОМАГАЄ!!!!!!!!!

оксана
17.04.2010

ІРИНІ СЛАВЧАНИК-ІРОЧКО ХОТІЛОСЬ би більше композицій щоб ви включали для покоління середнього віку...в.зінкевича.,н.яремчука,і.поповича,івр БОБУЛА

наталя
16.04.2010

ІРИНКО!ЧАСТО слухаємо наше сокальське радіо в режим онлайні в нас у ЛЬВОВІ!І всі вітання,які ми передаємо нашій родині,мило звучать.це дуже приємно.дуже дякуємо!нехай Господь ЩЕДРО благословляє ТЕБЕ І весь колектив радіо-сокаль

Ірина Славчаник
11.04.2010

Дякую, навзаємSmile Всіх благ і Вашій родині, Божого благословення!

ольга
<sokal109>
10.04.2010

дорога ІРИНОЧКО, Славчаник!!!11щиро -щиро тобі дякую.особливо-за релігійні пісні про ІСУСА,частіше би їх чути в ефірі.ЩАСТЯ ТОБІ І ВЕЛИКОЇ РАДОСТІ!втіхи від БОГА!!!!!!!!!

Іван
<ivano1995>
03.04.2010

Радіо просто супер,хочу передати привіт ІриніСлавчаник і всім хто працює на рідіо Сокаль)))Мені подобаєтьця це Радіо,особливо програма вітань!!! тут я почув багато пісень,більшосьті Українських і Англійських,я люблю це радіо!!!

Ірина Славчаник
14.03.2010

Аня, привіт!SmileСкільки приємних зустрічей! Я залишу назавжди в пам"яті останній наш прощальний "СВЯТКОВИЙ" стіл з нагоди дипломного фінішу! Я дякую Богу, що послав мені таких людей в житті!Smile

Аня
<Angonasz>
12.03.2010

Привітики для Іринки Славчаник. Львів і твоя група сумує за тобою...

Ірина Славчаник
26.02.2010

Яка приємна несподіванка!!!!!!!!!!!!!!!!!Дякуємо!!!!

Виктор
<office>
25.02.2010

Привет коллективу СОКАЛЬ 101 FM от редакции еженедельника "Бизнес - Никополь" г. Никополь Днепропетровская обл. Привет Ирине Славчаник лучшей девушке и отличному другу.

Ірина Славчаник
26.02.2010

Яка приємна несподіванка!!!!!!!!!!!!!!!!!Дякуємо!!!!

Виктор
<office>
25.02.2010

Привет коллективу СОКАЛЬ 101 FM от редакции еженедельника "Бизнес - Никополь" г. Никополь Днепропетровская обл. Привет Ирине Славчаник лучшей девушке и отличному другу.

Iрина Славчаник
21.02.2010

ПРИВІТSmileмаєш рацію, в 1991-1998 роках вчилась в ДублянахSmileПоздоровлю Твою маму по обіді? Озвучу те привітання, що прийшло 21 лютого. Але велике прохання -надсилати вітання в той день, коли воно має бути озвучене, оскільки вітань на електронну скриньку надходить дуже багато. Або ж замовляйте вітання окремо в студії за певну плату. Щасти!
ira

ПовідомленняНаписане: вівторок травня 11, 2010 5:16 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Very Happy Здоровенькі були! Оце-но приїхала з Долини нарцисів, зашла на ріднесенькій сайт, адресу якого повторюю кожного дня в ефірі разів 20, і здивуваласьSad Скільки в мене є друзів, скільки ворогів...Друзів, напевно, більше... бо працюю на РАДІО СОКАЛЬ з 16 листопада 2001 року, а до того часу ще півроку на ЕДЕГЕМ-ФМ...Пишу не тому, що вдячна за добрі відгуки, а тому, що дуже прошу не ображати інших ведучих, не солодити мене медом і не лицемірити переді мною..я знаю, яку я ціну заплатила за роботу на радіо, пожертвувала особистим життя, вихованням дитини заради цієї праці...ніхто не знає, чого мені коштувало прокидатись ні світ, ні зоря, будити сина і бігти перед восьмою до садочка, а потім стрімголов на роботу, а потім..потім...а потім майже 4 роки навчання в універі на журналістському факультеті, бо треба було нарешті визначитись, чи буду я далі працювати в архітектурі...Пишу не тому, щоб ще більше напроситись на компліменти, а тому, щоб зайвий раз наголосити - я знаю свої недоліки, знаю плюси, але дуже прошу НЕ ОБРАЖАЙТИ ІНШИХ ВЕДУЧИХ, НЕ ПОРІВНЮЙТЕ МЕНЕ НІ З КИМ! Кожен ведучий є індивідуальністю, не треба за мене стояти горою. Я вірю в Бога, люблю своїх ближніх, молюсь за своїх ворогів, хочу, щоб наші ведучі не були обділені любов"ю слухачів!!! Дякую, і з Богом! Для приватного спілкування пишіть на скриньку! Дякую Адміну за цю сторінку!
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Телерадіокомпанія "Сокаль" -> Ведучі радіо Сокаль Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Сторінка 1 з 1

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі