Телерадіокомпанія Телерадіокомпанія "Сокаль"
Інформаційно-музична FM-станція

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Пропозиції по форуму ТРК "Сокаль"
Перейти до сторінки назад  1, 2

Нова тема   Відповісти    Телерадіокомпанія "Сокаль" -> Пропозиції по покращенню роботи сайту і форуму
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
admin
Адміністратор

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 07, 2009 1:00 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Я тут переглядав Форуми щодо зміни скінів. Справа в тому, що може виникнути проблема з українською адаптацією... Є багато тем із російською мовою!

Та і взгалі зараз усі нові форуми працюють на phpbb версії 3!!!

У нас стоїть 2.... я пробував змінити на 3-й! Але нічого не вийшло! Помахався... і вернув все назад. Плюс до того, все потрібно починати з нуля!!!

От іще одна загвоздочка! Я спробую змінити скін, який я скачав! Але, як шось не вийде, поверну все як було!
sl@sh

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 07, 2009 1:34 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Адміністратор написав:
sl@sh написав:
Ну і давно вже пора змінити іконку (у вас її просто взагалі немає ніякої) що відображається в адресній стрічці і на вкладці! Це стосується і форуму і самого сайту. Звчиайно це дрібниці, але штучка іміджева, що потрібно враховувати! Cool

))) Я не програміст - я тільки вчуся! Можна підказувати, тут це довзоляється... Як це робити?

Все просто, в корінь (де лежать всі файли цього сайту) просто закиньте файл з розширенням .ico. Якщо такий вже там є, попередньо потрібно його видалити і внести свій, який можна створити самотужки за допомогою спеціальної програми для створення таких іконок, яких в Неті скільки хочеш. Потратив 5 хвилин свого часу і зробив для Вас свій варіант, можете скористатись ним якщо подобається. Файл скинув на мейл адміну.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
sl@sh

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 07, 2009 1:38 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Адміністратор написав:
Я тут переглядав Форуми щодо зміни скінів. Справа в тому, що може виникнути проблема з українською адаптацією... Є багато тем із російською мовою!

Та і взгалі зараз усі нові форуми працюють на phpbb версії 3!!!

У нас стоїть 2.... я пробував змінити на 3-й! Але нічого не вийшло! Помахався... і вернув все назад. Плюс до того, все потрібно починати з нуля!!!

От іще одна загвоздочка! Я спробую змінити скін, який я скачав! Але, як шось не вийде, поверну все як було!

Проблем немає бути жодних з українською адаптацією, єдине це графічний переклад кнопок. Українських фактично не інує, тому доведеться самому перемалювати всі кнопки в фотошопі. Якщо навики хороші, то це займе максимум 1 годину.
Догори
sl@sh

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 07, 2009 1:42 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Та й зробити гарну шапку форуму не завадило б, а не це банальне: Телерадіокомпанія "Сокаль" , Інформаційно-музична FM-станція. Хоча б скопіювати існуючу шапку з основного сайту.
Догори
admin
Адміністратор

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 07, 2009 2:19 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

За все дякую! Буду розбиратися і спробую шось зробити!
sl@sh

ПовідомленняНаписане: середа квітня 08, 2009 11:13 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Вай! А форум таки змінив свій зовнішній вигляд! Будь-яке оновлення вже тішить! Very Happy Все так раптом потемніло... правда по дизайну він надто суттєво відрізняється від самої стилістики сайту, я думав що все буде в тих тонах, або принаймі схоже... бо інакше просто нема візуальної звязки. Хай там як, але шапку точно потрібно намалювати самому з логотипами радіо. Єдине що сама тема динаміків підходить! Кнопки ще не перемальовані і англомовні... Та це я думаю в перспективі...
Догори
admin
Адміністратор

ПовідомленняНаписане: середа квітня 08, 2009 12:36 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Добре, що помітили))) Я просто назад не повернув - звичний варіант більш сприймається!

Я в пошуках нового стилю, думаю він буде гармоніювати з основним сайтом!

Тільки через глюки вчора так накрутив, що взагалі сайт пропав - якісь помилки видавав... Дякуючи нашому Веб-дизайнеру, котрий працював над сайтом, ми сьогодні змогли взагалі відкрити нашу сторінку!

От я і поліз по офіційних сайтах Форумів (phpbb 2.0...), а там всього багато - часу не вистачає... Це все таки робота для спеціаліста...

Я досі не можу в адмінку на сайті залізти - новини поставити і т.д. Але думаю скоро і це поправиться!
sl@sh

ПовідомленняНаписане: середа квітня 08, 2009 12:43 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Адміністратор написав:
Я досі не можу в адмінку на сайті залізти - новини поставити і т.д. Але думаю скоро і це поправиться!

Ех і намутили... Laughing Глюків не мало б бути... мабуть справді кожен повинен займатись своєю справою... А з другої сторони на помилках вчаться. Та і взагалі, корисна штука бек-ап, раджу періодично повторювати та файлик з нехитрою назвою .ftpacces закинути щоб хакери не достукались... Сам колись попікся, проте тепер розумнішим став... Прогрес - велика сила!
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Телерадіокомпанія "Сокаль" -> Пропозиції по покращенню роботи сайту і форуму Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі